Nova zařadí seriál Dáma a Král a Mise nový domov

středa, 27. září 2017, 16:00 TV MediaGuru

V nedělním a středečním prime-time televize Nova se objeví nové pořady.

Televize Nova nasadí do svého podzimního vysílání nové pořady. Jde o detektivní seriál Dáma a Král, který produkovala Nova se společností Bionaut. V hlavních rolích se objevují herci Matěj Hádek, Tereza Hofová, Miroslav Donutil, Jan Cina či Anna Linhartová. Hlavním scenáristou je Štefan Titka,hlavním režisérem potom Vladimír Michálek.

Nova seriál poprvé uvede v neděli 22. října, vysílat se tedy bude v neděli od 20:15. V podzimním vysílání TV Nova tak následuje poté, co Nova ukončí vysílání druhé řady seriálu Policie Modrava. Jeho vysílání je aktuálně za polovinou, zbývají odvysílat ještě tři díly.

Druhá řada Policie Modrava je v současnosti nejúspěšnějším televizním pořadem, poslední díl zhlédlo 1,85 mil. diváků starších 15 let.

Matěj Hádek a Tereza Hofová v seriálu Dáma a Král, foto: TV Nova

Matěj Hádek a Tereza Hofová v seriálu Dáma a Král, foto: TV Nova

Jan Cina v seriálu Dáma a Král, foto: TV Nova

Jan Cina v seriálu Dáma a Král, foto: TV Nova

Děj seriálu Dáma a Král

Advokátní kancelář přibere do svého týmu soukromého vyšetřovatele, který má za úkol odhalovat skutečné viníky trestných činů, ze kterých jsou obviněni klienti kanceláře. Hlavními hrdiny jsou trochu podivínský vyšetřovatel Prokop Král (Matěj Hádek) a schopná a úspěšná advokátka Lenka Braunová (Tereza Hofová). Společně tvoří protikladnou a jiskřivou dvojici, která však výborně funguje. Pod taktovkou šéfa kanceláře Rudolfa Černého (Miroslav Donutil) a s pomocí začínajícího právníka Jiřího Mladého (Jan Cina) vyšetřují různorodé případy a pomáhají lidem, kteří nemohou nebo nechtějí jít na policii. Žádný zločin, žádná záhada pro ně není neřešitelná. Nejsou policisté, proto musí případy klientů řešit bez kriminalistického zázemí – důvtipem, překvapivou akcí, novým, nečekaným pohledem na zločin nebo jeho pachatele.

Nova rovněž do říjnového vysílání zařadí premiérové díly pořadu Mise nový domov s Terezou Pergnerovou. Od 18. října nabídne každou středu ve 20:20 příběhy lidí, kteří prožili těžký životní příběh a pořad jim má umožnit šanci na nový začátek. Pořad Mise nový domov zaujme v programovém schématu čas, který je teď vyhrazen reality show Výměna manželek.

Z pořadu Mise nový domov, foto: TV Nova

Z pořadu Mise nový domov, foto: TV Nova

-mav-