Playtvák dává nové seriály, chystá Single Lady 2

čtvrtek, 12. října 2017, 21:00 Internet & Mobil MediaGuru

Mafra zvyšuje na své internetové televizi Playtvák počet původních seriálů, začíná na konci října.

Vladimír Mužík, foto: MediaGuru.cz

Vladimír Mužík, foto: MediaGuru.cz

Internetová televize Playtvák.cz z portfolia mediální skupiny Mafra pokračuje v záměru rozvíjet původní seriálovou tvorbu. Od konce října a od začátku listopadu proto uvede dva nové seriály. Jde o už avizované pořady Single Man Taxikář. Vedle toho přináší podzimní schéma serveru Playtvák.cz další nové pořady.

Seriál Single Man v hlavní roli s Markem Taclíkem je o hledání „pravé lásky“. Scénář píše Dominik Landsman (Deník moderního fotra), režie se ujal Vít Karas (Kapitán Exner). Produkci zajišťuje Lucky Man Films Davida Ondříčka. První díl začíná 29. října. Stopáž dílu je 12 minut, celkem je připraveno osm dílů.

Další nový seriál, Taxikář, je v produkci stejné skupiny. Hlavní hrdina se představil už v jarním seriálu Single Lady jako otec hlavní hrdinky v podání Václava Kopty. Seriál se v dějové lince vrací před Single Lady. Režie se ujala, stejně jako u Single Lady, Jitka Rudolfová. Seriál na Playtváku zahájí od 1. listopadu. Také v tomto případě jde o osmidílný seriál se stopáží osmi minut.

Single Man, foto: Mafra

Single Man, foto: Mafra

Taxikář, foto_ Mafra

Taxikář, foto_ Mafra

Single Lady 2, foto: Mafra

Single Lady 2, foto: Mafra

Vesničan, foto: Mafra

Vesničan, foto: Mafra

Mafra s větším seriálem debutovala letos na jaře, když uvedla seriál Single Lady. Ten se s průměrnou sledovaností asi 200 tisíc přehrání na jeden díl stal zatím nejsledovanějším pořadem na Playtváku.

Na úspěch Single Lady by chtěla Mafra navázat i na jaře, proto uvede pokračování seriálu Single Lady 2. V hlavní roli se opět představí Jana Plodková jako ředitelka hudební televize. Chystanou novinkou do jarního vysílání 2018 je také humorný seriál Vesničan s Josefem Poláškem Aloisem Švehlíkem. Líčí příběh vyhořelého padesátníka, který odjíždí žít na vesnici.

Nové v podzimním vysílání jsou také reality show City Survival a Seš měkkej, sociální experiment Napal bábu či dokument Den v životě.

Mafra se tak snaží postavit Seznamu, který v původní hrané tvorbě produkuje pořady pro televizi Stream.cz. „Respektujeme realitu trhu. Chceme dosáhnout maximum možného, abychom byli schopní nabídnout kvalitu, a velmi na tom pracujeme. Poslední rok jsme hodně investovali do studia a hodláme v investicích pokračovat,“ řekl k investičním záměrům ředitel Mafra TV Vladimír Mužík.

-mav-