ČRa má kampaň na podporu pozemního TV vysílání

pondělí, 26. března 2012, 10:00 Aktuality MediaGuru

Společnost České Radiokomunikace (ČRa), provozovatel televizního a rozhlasového vysílání a poskytovatel telekomunikačních a ICT služeb, podpoří svou novou televizní kampaní pozemní vysílání jako nejvýhodnější způsob příjmu digitální televize v ČR. V televizním spotu se role metařů peněz ujali generální ředitel Českých Radiokomunikací Kamil Levinský a výkonný ředitel reklamní agentury AETNA Roman Šťastný.

Kampaň představí divákům všechny výhody pozemního způsobu příjmu televize. Digitálním signálem je pokryto celé území České republiky a v současné době nabízí divákům 10 celoplošných a 4 regionální TV programy. V průběhu roku 2012 se nabídka rozšíří i o programy v HD kvalitě.

„Kromě edukační kampaně se v letošním roce zaměříme především na to, abychom divákům přinesli nové pořady ve vysokém rozlišení a tím ještě zvýšili atraktivitu pozemního způsobu příjmu TV pro diváky,“ řekl Kamil Levinský, generální ředitel Českých Radiokomunikací.

TV spoty budou v první fázi nasazeny v regionálních televizních stanicích TV Genus, Polar TV a TV Vysočina a na internetu na stránkách www.neplatte.tv. Zásadní změnou projde i internetový informační portál Českých Radiokomunikací zacílený na televizní diváky - Digistranky.cz.

-mav-