Limemedia získává od Allegrie e-shop Dobrykos.cz

čtvrtek, 01. března 2012, 09:45 Aktuality MediaGuru

Společnost Limemedia, která patří mezi největší provozovatele obsahových webů na českém internetu, rozšiřuje své aktivity v oblasti konverzních projektů. Limemedia už působí na poli on-line prodeje zájezdů v rámci projektu Cestuj.cz. Teď bude pod ní patřit i on-line shop Dobry kos.cz. „Dobrykos.cz výborně doplňuje nabídku DeliDeli.cz. Od akvizice si tak slibujeme výrazné posílení v oblasti prodeje dárků. Logicky plánujeme využít veškeré synergie s projektem DeliDeli.cz, který cílí na obdobnou cílovou skupinu,“ komentoval akvizici Jan Fahoun, předseda představenstva společnosti Limemedia.

„V budoucnu hodláme zachovat paralelně značky DeliDeli.cz a Dobrykos.cz, ale chceme těžit především ze společného zázemí a jednotné obchodní strategie vůči koncovým a korporátním zákazníkům,“ dodává Jan Fahoun.

Limemedia kupuje Dobrykos.cz od společnosti Allegria, která také spadá do mediální skupiny Media Bohemia. Limemedia se tak v rámci skupiny bude soustředit na dárkový segment a Allegria bude nadále rozvíjet zážitkový segment, kde je největším hráčem na trhu.

-mav-