Pepsi představí v TV své významné dobové artefakty

pondělí, 15. července 2013, 07:20 Aktuality MediaGuru

Pepsi u příležitosti 115 let na trhu a zároveň 20 let v České republice přichází s kampaní připomínající významné dobové artefakty. Na kampani se podílejí agentury Mark BBDO a 2Fresh.

Tváří kampaně, jak jsme již psali, je zpěvačka Beyoncé Knowles, která se od začátku července objevuje kromě vizuálů v retailu rovněž v televizní reklamě.

Samotné představení legendárního světa Pepsi přichází na řadu od 15. července spolu s prvním ze série TV tagonů s názvem Pepsi Legends znázorňujícím významné dobové artefakty, jež Pepsi spoluutvářela.

Detailněji jsou dobové artefakty představené v online teasovací části kampaně. Prostřednictvím této platformy Pepsi vysvětluje své principy, na jejichž základě se stala legendární značkou – udělat tu správnou volbu.

Pro druhou vlnu, jež začíná na konci srpna, se připravuje další TV tagon, na nějž bude plynule navazovat druhá interaktivní část online kampaně, která již lidi bude vyzývat udělat tu správnou volbu, jež se posléze může stát legendární.

Kampaň doplňuje reklama v outdooru.

V restauracích si lidé mohou vychutnat legendární Pepsi v limitované Vintage edici podpořené POP materiálem à la pop art.

limitovaná Vintage edice

-kch-