Impression Media vede Fahoun, získala CSFD.cz

úterý, 12. listopadu 2013, 17:03 Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Jan Fahoun je v čele Impression Media, obchodním ředitelem je Robert Wolf.

Generálním ředitelem internetového mediazastupitelství Impression Media ze skupiny Media Bohemia se stal Jan Fahoun, který posledních pět let v rámci skupiny řídí i transakční projekty (Cestuj.cz, Urbanstore.cz, Dobrykos.cz a DeliDeli.cz) a obsahové weby (Autoweb.cz, Living.cz, Femina.cz, ABradio.cz a další). Z Impression Media v srpnu odešla výkonná ředitelka Petra Jačková.  

Pozici obchodního ředitele Impression Media nově obsadí Robert Wolf, ktery přichází do společnosti z Centrum Holdings, kde v minulosti působil na pozici account directora.

Impression Media navíc rozšiřuje své portfolio zastupovaných webů. Poté, co od listopadu získala do svého portfolia online produkty vydavatelství Burda Media (Elle.cz, Maxim.cz, Marianne.cz, Apetitonline.cz, Joyonline.cz, Svetzeny.cz a další), přidá od ledna 2014 filmový server CSFD.cz. Impression Media ho bude zastupovat exkluzivně.

CSFD.cz patří mezi největší tuzemská online média. V letošním září podle NetMonitoru server navštívilo přes 1,5 mil. reálných uživatelů. Počet zobrazených stránek překročil 100 milionů.

Impression Media je podle výsledků návštěvnosti českého internetu v září 2013 šestým největším provozovatelem na českém internetu s měsíční návštěvností 2,6 mil. reálných uživatelů.

-mav-