Začíná tradiční konference Forum Media

úterý, 12. listopadu 2013, 19:01 Aktuality MediaGuru

Letošním ročníku tradiční konference o médiích a marketingu Forum Media začíná už zítra – na pražském Žofíně se bude 13. a 14. listopadu debatovat o tom, jak se dají získat peníze v onlinu a jak propojit tradiční a digitální kanály. Čeští i zahraniční hosté představí svoje názory mj. na sportovní nebo finanční marketing, roli výzkumu v integrované komunikaci nebo budoucnost kreativních agentur.

Program je opět rozdělen do dvou dnů. První den vystoupí zahraniční hosté, mezi kterými budou např. ruský manažer roku a šéf komunikace jedné z největších ruských korporací, firmy Rosatom, Sergej Novikov. V českém dni vystoupí v rámci mediálního panelu předseda představenstva skupiny Mafra Štěpán Košík. Nahradí tak Andreje Babiše, který měl původně vystoupit. Zúčastní se také např. generální ředitel skupiny Prima Martin Konrád, obchodní ředitel Nova Group Jan Vlček, za pořádající Economii prozatímní šéf Kamil Čermák, za Seznam.cz výkonný ředitel Michal Feix a za skupinu Lagardère Michel Fleischmann.

Kreativního panelu se zúčastní mj. Eda Kauba (Havas Worldwide Prague) či Juraj Vaculík, (Made by Vaculik), za mediální agentury mj. Jiří Svoboda (Group M) či Martina Říhová (Starcom MediaVest), za mediální auditory Jaroslav Kovařík (Media Strategy) a Hynek Cimoradský (Flemedia).

Kompletní informace a program najdete zde.

-mav-