Pro Coca-Colu Zero zahraje na Antarktidě Metallica

čtvrtek, 05. prosince 2013, 07:52 Reklama MediaGuru

Coca-Cola Zero pořádá na bílém kontinentě v souladu s tamním životním prostředím koncert „Música Zero“.

Na začátku prosince odplulo 19 vítězů promoční akce, jež probíhala v Argentině, Chile, Kolumbii, Kostarice a Mexiku, z nejjižnějšího města Jižní Ameriky Ushiaia na desetidenní cestu na Antarktidu.

Na bílém kontinentě pro ně v rámci akce „Música Zero“ poprvé zahraje kultovní skupina Metallica. Celá cesta i koncert probíhá podle Madridského protokolu, týkající se ochrany životního prostředí na Antarktidě.

„Música Zero je sen, který se zrodil v červnu roku 2012, ale teprve teď se uskuteční. Snažili jsme se tak najít novou cestu, jak zhmotnit poselství značky Coca-Cola Zero, tedy dokázat nemožné,“ popisuje pozadí hudební události Diego Luis, Senior Brand Manager značky Coca-Cola Zero pro region Jižní Ameriky.

Koncert skupiny Metallica se uskuteční v neděli 8. prosince na heliportu argentinské základny Carlini. Publikum si jej bude moci vychutnat přes speciální sluchátka, a to z důvodů ochrany tamního životního prostředí. Zároveň jej bude možné sledovat přes streaming na oficiálních stránkách www.coca-cola.tv nebo www.coca-cola.fm.

-kch-