Avon představil své ambasadory pro letošní rok

pondělí, 03. března 2014, 11:29 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Avon v pondělí 3. března představila všechny své ambasadory pro rok 2014. Herečku Táňu Pauhofovou, která na začátku roku představila rtěnku Ultra Color Absolute, doplnila Daniela Peštová, doktorka Monika Kavková a vizážista Pavel Bauer.

Topmodelka Daniela Peštová, jež je od roku 2008 ambasadorkou charitativního projektu Avon proti domácímu násilí, se bude letos podílet na podpoře prémiových řad v oblasti pleťové kosmetiky značky Anew, například na uvedení novinky Anew Reversalist, a dekorativní kosmetiky značky Luxe.

Daniela Peštová - tvář značky Avon Anew a Luxe

Zcela novou tváří je letos doktorka Monika Kavková, v současné době působící jako vedoucí lékařka na klinice Yes Visage. Bude další tváří produktové linie Anew, zároveň bude pro Avon jako odborná garantka testovat nové výrobky a poskytne zákazníkům rady s jejich používáním.

Třetí letošní tváří je český vizážista Pavel Bauer, který se bude podílet na propagaci dekorativní kosmetiky Luxe Avonu, připraví trendové návody na trendové líčení a profesionální tipy, jak nejlépe využít vlastností výrobků.

Táňa Pauhofová, jež s Avonem spolupracuje již od loňského roku jako tvář řady Color, bude propagovat některé z novinek i v druhé polovině letošního roku.

Táňa Pauhofová - tvář značky Avon Color

Všichni ambasadoři se objeví v katalogu společnosti Avon, budou se podílet na některých reklamních kampaní, včetně digitální komunikace na webu a sociálních sítích.

-kch-