Nova zopakuje Expozituru, Prima Máme rádi Česko

pondělí, 07. dubna 2014, 09:59 TV MediaGuru

Květnové programové plány televizí Prima a Nova se oproti dubnu příliš nemění.

Předběžné programové plány obou největších komerčních televizí na květen se oproti dubnu příliš nemění. Prime-timová skladba pořadů stanic Nova a Prima tak zůstane po dobu celého května téměř v ustálené podobě.

Změny přijdou na konci května: Nova plánuje do pátečního prime-time zařadit reprízu krimi seriálu Expozitura. Repríza seriálu se poprvé ve vysílání objevuje 30. května. Nova seriál z prostředí Berdychova gangu poprvé odvysílala na podzim roku 2011, natočený už byl ale o tři roky dříve. Druhou řadu seriálu Expozitura začala Nova natáčet v loňském roce.

Konkurenční Prima plánuje vrátit do sobotního večera show Máme rádi Česko. Opakování už natočených dílů soutěže by se mělo ve vysílání objevit po skončení soutěže Souboj národů, a to od třetího týdne v květnu. Nový pořad by pak Prima mohla zařadit ve čtvrtečním prime-time, a to poté, co skončí repríza pořadu Ano, šéfe!.

Mírné úpravy pro květen plánuje TV Barrandov. Oproti dubnu se dotknou především podvečerního pásma, ze kterého mizí ženský pořad Babinec. Místo něho bude vysílán seriál Jake a Tlusťoch. V sobotním poledni už nebude vysílán pořad Volejte Železnému. Prime-timové pořady zůstávají ve své skladbě beze změny. Novinky se plánují pro sobotní vysílání, kde se objeví soutěž Všechno nebo nic a plánuje se také nová talk show Co mi nedá spát s Veronikou Žilkovou.

-mav-