David Špinar nastupuje do českého Googlu

pondělí, 14. července 2014, 10:55 Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Na pozici Head of Performance se zaměří na návrh a realizaci výkonnostních řešení pro velké zadavatele.

David Špinar nastupuje na pozici Head of Performance pro český trh společnosti Google. V rámci obchodního týmu českého Googlu se zaměří zejména na návrh a realizaci výkonnostních řešení pro velké reklamní zadavatele. Zároveň se bude věnovat propagaci a rozvoji výkonnostního pojetí marketingu a automatizovaných reklamních platforem v ČR a regionu střední Evropy.

David Špinar až do dubna letošního roku vedl agenturu na výkonnostní marketing H1.cz. Tu založil v roce 2005, v roce 2013 ji koupil koncern WPP. Profesní dráhu odstartoval jako ředitel konzultační agentury Dobrý web. Je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze.

„Letos v dubnu jsem po devíti letech odešel z H1.cz a rozmýšlel se, co dál. Protože jsem byl vždy zvyklý pracovat ve firmě, která udává směr ve svém oboru, tak když mě oslovil Google, v podstatě nebylo nad čím váhat. Zároveň se také těším, jak budu moci svou novou roli využít k tomu, co dělám už mnoho let. Tedy podporovat český online marketing, rozvíjet chytrá reklamní řešení pro české inzerenty a agentury a propagovat výkonnostní pojetí marketingu,” říká o svém novém působišti David Špinar.

-kch-