Captain Morgan natáčel v Česku globální reklamu

pondělí, 08. září 2014, 06:58 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka rumu Captain Morgan, kterou v České republice distribuuje od ledna společnost Stock Plzeň, natáčela na zámku Kačina, nedaleko Kutné Hory televizní spot, jenž poběží v několika variantách po celém světě.

Prostory zámku byly na krátký čas přeměněny na přístavní krčmu v jamajském Port Royal roku 1671. Právě zde se odehrává příběh, v němž značka Captain Morgan vůbec poprvé v ČR představuje osobu Kapitána Morgana přímo v reklamě. Děj spotu s názvem „Velká útrata“ se točí kolem problému s úhradou vysokého účtu Kapitána a jeho posádky. Morgan nakonec velmi svérázným způsobem dluh zaplatí.

CM_spot_1

CM_spot_2

Celý spot je k vidění zde.

Kreativní koncept pochází z dílny americké agentury Anomaly, režie se ujalo britské duo Guard Brothers, za kamerou stál Daniel Landin. Autorství titulní písně spotu s názvem „Danger in the Dark“ patří duu King Tuff/Larry Fraud a celkovou produkci zajišťovala agentura Smuggler.

Českou verzi spotu namluvil Saša Rašilov. Reklama bude nasazena do vysílání v září a říjnu, a to na kanálech Nova Group a České televize. K vidění je také na FB stránce Captain Morgan. Dále značku podpoří promo akce v maloobchodech a gastronomii, doplní je digitální kampaň na YouTube a Streamu.

-kch-