Skanska využívá v kampani CLV reagující na pohyb

středa, 24. září 2014, 07:34 Aktuality, Reklama MediaGuru

Skanska až do konce října komunikuje kampaní „Konečně doma“, s níž podporuje svůj koncept Homes by Skanska. „Chceme být vnímáni jako společensky odpovědná developerská společnost, která na základě znalosti životního stylu našich klientů, vytváří nové domovy a místa k životu, přibližuje cíl kampaně vedoucí marketingu a komunikace společnosti Ondřej Svatoň.

Kampaň běží v outdooru, tisku a na internetu. Ve venkovním prostoru využívá sítě 182 CLV, tří zastávek, čtyř showcasů a digitálních eskalátorových panelů na Národní třídě. CLV jsou ve formě 3D, v nichž se objevují například záclonky v „oknech“ a zní z nich audiospoty, reagující na pohyb lidí na zastávce.   

CLV Narodni

CLV Stefanikova

V tisku se kampaň objevuje v lifestylových a zájmových časopisy a také v titulech o bydlení, na internetu prostřednictvím standardních bannerů i videoformátů. Kampaň doplňují PR aktivity.

V rámci kampaně proběhl v pátek 12. září na zastávce na Florenci happening, jejž měl cestujícím simulovat atmosféru skutečného domova. Dvojice bavičů Tomáš a Tomáš zde četli kolemjdoucím pohádky, hostesky rozdávaly čerstvou kávu, čaj a letáčky s jednou z pohádek a vysvětleným konceptem kampaně Homes by Skanska.

happening zastávka
Happening na zastávce na Florenci (12. 9. 2014)

Kreativu kampaně vytvářela společnost Entre. Mediální prostor nakupuje agentura OMD.

-kch-