Hamé posiluje v kampani své spojení s biatlonem

čtvrtek, 08. ledna 2015, 07:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Potravinářská společnost Hamé, hlavní partner českého biatlonu, startuje další biatlonovou kampaň. Letos s ní podpoří nové produkty v kategorii paštik a pomazánek, ve které biatlonoví reprezentanti ukážou, jak trénují. Televizní reklamu natočil filmový a televizní režisér Jiří Strach. Doplňuje ji komunikace v rádiu a outdoor, která běží od konce loňského roku.

Letošní kampaň naváže tematicky na loňskou, v níž za doprovodu sportovních komentářů představily produkty společnosti Gabriela Soukalová, Ondřej Moravec a Michal Šlesingr z biatlonové reprezentace.

U příležitosti konání světového poháru v Novém Městě na Moravě vyhlašuje Hamé také soutěž „Vítězná trefa“ o 133 cen. Až do 20. ledna mají lidé možnost na stránce www.fandimebiatlonu.cz odpovídat na znalostní otázky. Soutěž je podpořena online kampaní a PR komunikací. Soutěž i podpůrnou online kampaň připravila společnost MarketUP.

Hame

Své spojení s biatlonem hodlá Hamé i nadále posilovat. Od sezóny 2014/2015 se stalo hlavním partnerem také slovenského biatlonu, což firma využije pro další podporu komunikace na tomto rostoucím trhu.

-kch-