Staropramen rozšiřuje nabídku ciderů o dva nové

středa, 29. dubna 2015, 14:11 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Pivovary Staropramen rozšiřuje nabídku ciderů o dvě nové příchutě – jablečný Carling British Cider Apple a Carling British Cider Lime & Mint s příchutí limetky a máty. Novinky tak doplňují stávající třešňový Carling British Cider. Staropramen tak reaguje na stále rostoucí spotřebu tohoto typu nápoje. Podle odhadů růst zájmu o cider ve střední Evropě předčí ostatní evropské regiony.

„Carling British Cider Apple je prověřenou sázkou na jistotu. Příchuť spojující limetku a mátu pak na plné čáře zvítězila u respondentů během jejího testování. Velmi kladně byla přijata zejména muži,“ vysvětluje David Šeberle, manažer značky Carling.

Všechny tři příchutě Carling British Cider se 4% obsahem alkoholu jsou nabízeny v maloobchodní síti, kde jsou prodávány v 0,3 l nevratných lahvích

Cider je celosvětově nejrychleji rostoucí kategorií mezi všemi alkoholickými nápoji. Odhaduje se, že celosvětově bude jeho spotřeba do roku 2017 meziročně narůstat o 7 procent.V Evropě je očekáván mezi lety 2013 až 2017  narůst až o 30 procent.

Cider

-mav-