Digital Brain vytváří coworkingové místo v Praze

pátek, 28. srpna 2015, 10:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

Agentura Digital Brain vytváří nejmenší coworkingové místo v Praze. Svým novým spolupracovníkům nenabízí jen stůl, židli a kávu, ale také práci pro své klienty. Celý koncept se jmenuje Digital Brain Friends a podporuje ho kampaň #stulzatriapul.

Za 3 500 Kč měsíčně dostane coworker stálé pracovní místo s vlastním stolem, židlí, možností využívat zasedací místnost i další sdílené prostory pro schůzky.

Koncept tohoto sdíleného pracovního prostoru tkví v tom, že kromě vlastních projektů se může coworker podílet i na práci pro klienty Digital Brain. Přístup má oslovit profesionály na volné noze – copywritery, analytiky, grafické designéry a další. Koncept staví především na tvorbě kreativního prostředí a sdílení nových nápadů.

“Naše práce stojí na spojování technických a kreativních mozků, snažíme se dělat věci, u kterých si lidé řeknou WOW. Už rok a půl budujeme silný tým. Teď je čas rozšířit jeho řady o další lidi - jsme otevřeni všem těm, koho baví dělat na věcech, o kterých se mluví,“ uvedl Lukáš Krčil, jeden ze spoluzakladatelů agentury:

Digital Brain je brand experience agentura, která se nedávno přesídlila do Prahy.  Agentura původem ze Zlína stojí například za kampaněmi pro CZC, Nesspreso, Etu nebo New Yorker.

Coworkingové místo Digital Brain, foto: Digital Brain
Coworkingové místo Digital Brain, foto: Digital Brain

-mav-