Prima vyzývá Barrandov, na neděle nasadí Partičku

pondělí, 12. října 2015, 14:18 TV MediaGuru

Prima zařazuje od listopadu pořad Partička, zahájí dva týdny poté, kdy Barrandov uvede La Partu.

Televize Prima se rozhodla promluvit do souboje s televizí Barrandov, která od pondělí 12. října zařazuje nový pořad La Parta. Tvoří ho ovšem protagonisté pořadu Partička, kterou ještě loni vysílala Prima. Ta se ale teď rozhodla, že od listopadu zařadí Partičku do vysílání.

Podle definitivních plánů, které televize Prima zveřejnila, se Partička objeví v neděli 1. listopadu od 21:30 poté, kdy Prima nabídne další díl seriálu Vinaři. "Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze "Suchoše a Geni", konkrétně tedy jejich kolegové Igor Chmela, Ondřej Sokol a Daniel Dangl. A jak takové trápení bavičů vypadá? Uvidíte v Partičce!," láká Prima v programu na téměř 40minutový pořad.

Zatímco na TV Barrandov poběží v pondělí La Parta, na TV Prima se stejnými tvářemi o den dříve Partička. 

Prima loni v prosinci potvrdila, že nepočítá s natáčením nových dílů pořadu. K dispozici ale může mít díly, které natočila do konce loňského roku, a zatím je neodvysílala.

Ve vysílání TV Prima se Partička objevovala až kolem 22:40. V roce 2014 se průměrná sledovanost pořadu pohybovala na úrovni více než 260 tis. diváků při podílu 15 % (D15+) a 20 % (D15-54).

-mav-