Nova spouští třetí kampaň s nadací Dobrý anděl

čtvrtek, 05. listopadu 2015, 18:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Televize Nova připravila již potřetí společnou kampaň s nadací Dobrý anděl. Zapojily se do ní tváře televize – Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Kristina Kloubková, Dana Morávková, Jan Čenský a Petr Suchoň –, které budou vystupovat v roli dobrých andělů v sérii šesti spotů. Produkci charitativních spotů zajistila společnost Savage v čele s režisérem Janem Švejkarem. Spoty představují běžné situace rodin, jež se ocitly v boji s vážnými nemocemi, nejčastěji s rakovinou.

Spotovou kampaň doplní tematická podpora ve vlastních pořadech televize. Příběhy rodin s onkologickým onemocněním budou představeny ve zpravodajských Televizních novinách a publicistických pořadech televize Nova. Snídaně s Novou bude v přímém přenosu vysílat z Fakultní nemocnice Motol. Redakce pořadu Víkend se zaměří na příběh ženy samoživitelky, která onemocněla rakovinou prsu a nadále se starala o čtyři děti.

Lucie Borhyová

Dana Morávková

Činnost nadace přiblíží i krátký dokument, který bude poprvé odvysílán v sobotním Volejte Novu, zařazován do běžného programu bude však až do konce letošního roku 2015. Spolupráci již podruhé zajišťuje Marika Mazáková z oddělení PR a komunikace TV Nova.

-stk-