Blažek mění Leoše Mareše za francouzského modela

úterý, 28. června 2016, 10:21 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pánská módní značka Blažek mění tvář. Dosavadní oficiální tvář Leoše Mareše nahradí francouzský model Ryad Slimani. Ten představí novou kolekci pro sezonu podzim/zima 2016, která vznikla pod taktovkou designerského dua Jany Kuťkové a Věry Jakubíčkové. 

ILH_08, foto Ilja Hubalek

ILH_02, foto Ilja Hubalek

„Spolupráci s Leošem Marešem hodnotíme velice kladně a vážíme si toho, že trvala celkem 4 sezony. Se vznikem nové kolekce jsme se však rozhodli pro změnu,“ vysvětluje majitel značky Ladislav Blažek s tím, že Ryad Slimani zosobňuje muže, pro které byla nová kolekce vytvořena.

Kampaň se objeví na prodejnách, v televizi, tisku a na internetu. Vizuály nafotil Ilja Hubálek. Desetisekundový spot, který vznikl v prostorách společnosti Socialbakers v pražském Karlíně, natočil režisér Jakub Jahn. K vidění bude v září na kanálech Nova, Nova Cinema a Fanda.

Blažek bude kromě jiného i nadále pokračovat ve spolupráci s úřadujícími mistry Synot ligy, fotbalovým klubem FC Viktoria Plzeň, které obléká. Novinkou je navázání exkluzivní spolupráce s Porsche Inter Auto CZ, výhradním dovozcem luxusní značky Porsche, pro jejichž klienty značka vytvořila dva exkluzivní designy košil na míru.

-stk-