Nova nasadí novou Policii Modrava v příštím roce

středa, 01. června 2016, 11:35 TV MediaGuru

Nova začala natáčet druhou řadu Policie Modrava, nasadí ji v příštím roce.

V pondělí 30. května začala televize Nova natáčet druhou řadu kriminálního seriálu Policie Modrava. Do vysílání půjde v příštím roce.

Seriál, natáčený v obci Srní na Šumavě, pokračuje se stejným hereckým obsazením se Soňou Norisovou, Filipem Tomsou, Jaroslavem Satoranským, Janou Bouškovou a Taťjanou Medveckou v hlavních rolích. Režisérem je opět i jeho autor a spoluscenárista Jaroslav Soukup. „I v nových dílech čeká diváky mix napětí, tajemství, kdo spáchal trestný čin, normální život policejní stanice a nakonec i příroda a vztahy. Také se můžete těšit na nové postavy i řadu akčních scén,” vysvětluje Jaroslav Soukup.

První řada seriálu Policie Modrava se těšila v loňském roce nadprůměrné sledovanosti. V průměru ho sledovaly 2,15 mil. diváků starších 15 let s průměrným 48% podílem. Nejvyšší sledovanosti dosáhl díl vysílaný v neděli 24. května. Pořad v průměru sledovalo 2,318 mil. diváků (podíl 53 %). V mladší divácké skupině 15-54 dosáhl seriálu podílu ve výši 41,5 %. Šlo tak o nejsledovanější televizní seriál současnosti.

-stk-