Klientský servis Wunderman Production povede Rejlek

středa, 03. srpna 2016, 14:13 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Vladimír Rejlek byl jmenován do funkce ředitele klientského servisu Wunderman Production – divize agentury Wunderman, která realizuje digitální a datové projekty v rámci Evropy. Jeho hlavními úkoly jsou nové obchodní příležitosti a péče o evropské klienty. Nadále zůstává také digital directorem pražského Wundermanu.

Vladimír Rejlek
Vladimír Rejlek

„Vladimírovým úkolem je získat do pražského Wundermanu nový byznys z jiných trhů, protože zde vidíme velký potenciál. Čímž se ale nemění jeho role pro český trh, nadále bude mít na starosti digitální strategie, sociální sítě a content marketing,“ říká výkonný ředitel Wundermanu Karel Duchek.

„Mým obchodním cílem zvýšení revenue Wundermanu. Chci vybudovat další pilíř, na kterém bude agentura stát a který nám umožní další obchodní rozvoj a poskytne nové možnosti, jak uspokojit klientské potřeby,“ dodává Vladimír Rejlek.

Vladimír Rejlek pracuje v oboru digitálního marketingu 12 let. Začínal v agentuře Advertures, pracoval pro Vodafone a před sedmi lety založil Publicis Modem – digitální brand skupiny Publicis Groupe. V agentuře Wunderman pracuje jako digital director a v jeho gesci jsou digitální strategie, sociální média a obsah.

-stk-