ČSA v podzimní kampani komunikují levné letenky

neděle, 04. září 2016, 08:51 Aktuality, Reklama MediaGuru

Na celkem 18 trzích spustily České aerolinie (ČSA) tradiční podzimní kampaň se sloganem „Prožijte nový příběh“. Jedná se o produktovou kampaň komunikující na českém trhu dostupné ceny letenek z Prahy do evropských destinací, na zahraničních trzích naopak letenky do Prahy a ČR. Kromě toho má za cíl komunikovat doplňkové služby ČSA, např. rezervaci sedadel, jídla v rámci Gourmet Menu nebo nadváhy zavazadel, ale také aplikaci „Moje rezervace“ pro online správu letenek.

Pro komunikaci podzimní kampaně na českém trhu využívají ČSA online i offline média a nosiče. S kampaní v podobě bannerů, full brandingu nebo video bannerů se setkají návštěvníci webových portálů iDnes.cz, Novinky.cz (jako full branding), Seznam.cz (video banner), dále na Sklik.cz, Cestujlevne.cz, Forbes.com a dalších, ale také v síti Google, která je využívána pro remarketing a pro display kampaň zejména na zahraničních trzích.

CSA_Kampan_podzim_Ramecky_Metro

V Praze kampaň doplní reklamní plochy v metru v podobě rámečků v soupravách metra a kolem eskalátorů. Kampaň je realizována ve spolupráci a v kobrandingu s Letištěm Praha na všech 18 trzích.

Copywriting i kreativní zpracování nové podzimní kampaně bylo zrealizováno opět výlučně interně grafiky a marketingovým týmem Českých aerolinií. Společnost na vývoji kreativního konceptu nespolupracovala s žádnou reklamní či komunikační agenturou.

-mav-