Nadace O2 se v kampani spojí s rapperem Lipo

pátek, 18. srpna 2017, 08:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nadace O2 startuje novou kampaň ke svému programu SmartUp, který je určen mladým aktivním lidem z celé republiky. Klíčovým elementem kampaně se stal rámeček symbolizující změnu pohledu nutnou pro neotřelý nápad. Program podpořil i český rapper Lipo.

Kampaň s názvem „Vidíš, co jiní nevidí?“ je rozdělena na několik částí. První teasingová část proběhne od 15. srpna do začátku září. Následovat bude hlavní fáze navázaná na otevření sedmé vlny přihlášek do programu SmartUp. Kromě řady dalších aktivit v ní budou až do konce září nadále využívány i rámečky, a to v offline i online podobě.

„V první části kampaně se rámeček objeví na oknech vlaků. Chceme tím přimět mladé lidi, aby se na místa, kolem nichž denně projíždějí, podívali z jiného úhlu,“ vysvětluje Anna Kačabová, ředitelka Nadace O2. „Polepy vznikly ve spolupráci se společností Astron Print, která se kvůli zajímavému formátu rozhodla z poloviny podílet i na nákladech na jejich výrobu. Za kreativním návrhem pak stojí tým z in-house agentury společnosti O2 – Oliver Agency,“ dodává.

Motiv rámečku se objevuje také v klíčovém vizuálu kampaně, ve kterém dominuje BMX rider Vítek Zbořil, jeden z realizátorů již podpořeného projektu Mini bike park Horky u Tábora. Dále se do kampaně zapojí rapper Lipo, který ji podpoří svou písní „Vidíš, co jiní nevidí“. Dalším z ambasadorů kampaně je Karel Telecký, který s Nadací O2 dlouhodobě spolupracuje. Se svým projektem „Hudba pomáhá“ sám prošel tehdejším programem Think Big, který později nahradil SmartUp.

-stk-