IAC 2018: Duopol FB a Googlu, mobilní reklama či programatik

pondělí, 19. března 2018, 07:00 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Už za tři týdny se uskuteční další ročník internetové konference IAC.

IAC, foto: Internet Info

IAC, foto: Internet Info

Sdružení pro internetový rozvoj pořádá za necelý měsíc 11. ročník Internet Advertising Conference. Uskuteční se 5. dubna 2018.

Internet Advertising Conference nabízí tři programové bloky, kde se bude mluvit například o duopolu Facebooku a Googlu, o GDPR v mediální praxi, několik přednášek se bude věnovat mobilní reklamě v Googlu, Facebooku i Instagramu a chybět nebude ani programatik.

Kdo na IAC 2018 konkrétně vystoupí?

Na Slovensku loni Facebook rebeloval víc než obvykle. Testoval tu totiž Průzkumníka. Stránky mizely z newsfeedu, dosah a engagement padaly strmě dolů. Jak se poučila slovenská média a jak se díky jejich zkušenostem lze připravit na další plánované změny? To prozradí Filip Struhárik, editor a Social Media Manager Denník N.

Jakub Křenek, Social Media & Digital Consultant v ADison, bude mluvit o možnostech a omezeních facebookové a instagramové reklamy. 

Jak zvýšit šanci na viralitu a znásobit dosah svých postů? To na praktických příkladech vysvětlí Vojtěch Lambert, Executive director z LCG New Media.

Facebookový guru, Josef Šlerka z Nadačního fondu nezávislé žurnalistiky, ukáže na reálných případech, jak osobní feed ovlivňuje naše vnímání informací.

Uživatelská zkušenost je mantrou dnešních marketérů. Snaha vyjít uživatelům vstříc s sebou ale nese řadu nejen etických paradoxů. Jak zachovat nezávislost obsahu a odolat nátlaku ve jménu vyššího dobra? O tom bude mluvit Hubert Gall, Head of AdOperations v Czech News Center.

Luboš Plotěný, ředitel Sherpas, ukáže výsledky rozsáhlého výzkumu chování Čechů v digitálu v oblasti bydlení a podívá se na to, jak klíčové momenty zákaznické cesty (ne)zvládají přední české značky jako Vekra, Sconto, IVT, Ptáček, Siko a další.

Více informací o programu je možné najít na webu Internet Advertising Conference 2018.

Při registraci do 28. března lze získat vstupenky za výhodnější ceny.

-mav-