ING Bank startuje novou komunikaci, chce být „jiná“

středa, 6. června 2018, 15:39 Aktuality, Reklama MediaGuru

V novém komunikačním konceptu ukazuje ING Bank, jak z úspor získat maximum.

Klíčový vizuál kampaně ING Bank, zdroj: ING Bank

Klíčový vizuál kampaně ING Bank, zdroj: ING Bank

ING Bank v České republice představuje nový komunikační koncept. S mottem „Zkuste z úspor získat maximum“ ukazuje, jak si mohou lidé užívat života díky správným finančním rozhodnutím. Zároveň podporuje jednotlivé projekty, jako je ING Konto, které je momentálně nabízeno s 2% úrokem p.a. na tři měsíce, a ING Podílové fondy, které je možné jednoduše založit i spravovat on-line a s nulovými poplatky u základní nabídky.

„Pro klienty už nechceme být ‚jen‘ bankou. Chceme být jiní. Proto jsme se rozhodli pro koncept, který svým kreativním zpracováním vystupuje z řady. Koncept humornou formou zachycuje typické momenty ze života, okořeněné nadsázkou, se kterou se Češi snadno ztotožní,“ popisuje Nik van Dam, ředitel marketingu ING Bank ČR.

Kampaň bude k vidění postupně ve třech vlnách v televizi, kde bude na stanicích skupiny Nova a Prima nasazen 20s reklamní spot, dále v outdooru a na internetu. V online prostředí bude nový koncept, aplikovaný na web, sociální sítě i bannerové kampaně, fungovat jako dynamický ekosystém, který je vzájemně provázaný. 

O kreativní zpracování se postaral kreativní tým Razvana Capanescu a Jiřího Horuta z agentury McCann Prague, která se stala vítězem kreativního tendru na začátku roku 2018. Produkci realizovala Armada Films a spoty režíroval Robert Nylund.

-stk-