Vodafone v kampani vypráví vánoční love story

pondělí, 19. listopadu 2018, 07:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ve vánoční kampani rozvíjí Vodafone zamilovaný příběh Ondřeje Sokola s Terezou Dočkalovou.

Klíčový vizuál k vánoční kampani Vodafone, zdroj: Vodafone

Klíčový vizuál k vánoční kampani Vodafone, zdroj: Vodafone

Od 19. listopadu startuje svou vánoční kampaň mobilní operátor Vodafone. Opět se v ní objeví rodina Jiřího Vyorálka a Lucie Žáčkové i strýček Ondřej Sokol, který se tentokrát zamiluje do neznámé dívky v podání Terezy Dočkalové.

Celá kampaň tak staví na pátrání po neznámé z „hotelu ve čtvrtém městském okresu“, do kterého se s pomocí moderních technologií zapojí celá rodina. Natáčení probíhalo na vánočně vyzdobeném náměstí v Kadani a ve vile v Klánovicích.

Kampaň, jež bude k vidění v televizi, tisku, outdooru a na internetu, bude komunikovat nabídku sedmi Vodafone Passů na den každý měsíc po celý rok zdarma. Jednotlivé datové balíčky si mohou zákazníci namixovat zcela libovolně: z passů Video, Music, Social, Chat i nového Cloud. Doplní ji taktická nabídka na pět vybraných různých modelů chytrého telefonu za korunu, například Huawei Y5 2018 nebo Vodafone Smart N9, nebo možnost garance na rozbitý displej.

Pod kampaní je podepsána agentura McCann Prague, která je autorem i rapové písně. Režie se ujal Vojta Kotek. Skladbu Internal Sound složil Viliam Béreš. O mediální plánování a nákup se stará agentura Wavemaker.

-stk-