O2 TV upravuje HBO OD, Videotéka nabídne vánoční pohádky

středa, 5. prosince 2018, 12:00 Aktuality, TV MediaGuru

O2 TV upravuje službu HBO on Demand, v O2 Videotéce nabídne tři desítky pohádek a vánočních filmů.

Zdroj: O2

Zdroj: O2

O2 TV přichází s úpravami své služby HBO on Demand (HBO OD). Zákazníci, kteří si u O2 předplácí kanály HBO, tak mohou nově filmy a seriály sledovat v libovolném čase v HD kvalitě. O2 Videotéka zároveň nabídne speciální vánoční sekci s výběrem třiceti nejlepších vánočních filmů a pohádek. Pro diváky jsou navíc připraveny i dva ochutnávkové kanály.

V rámci HBO OD došlo k navýšení obsahu, v nabídce tak je více filmů i seriálů všech žánrů. „Rodiče během vánočního volna určitě ocení, že pro nejmenší diváky je nově připravena samostatná sekce HBO OD Kids. Ta nabídne nejen oblíbené seriály, jako je Bořek stavitel, Prasátko Peppa, ale také dětské hollywoodské filmy z produkce studia Walt Disney,“ podotýká Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV, s tím, že obsah se navíc každý týden doplňuje.

O2 TV také uvádí novou žánrovou kategorii „Vánoční“, a to v Moje menu v sekci „Chci se dívat“, kde budou zařazeny filmy, pohádky a programy s vánoční tematikou. V O2 Videotéce bude pak až do 6. ledna 2019 možné vybírat z 30 vánočních filmů a pohádek, jako je například Šípková Růženka, Tři oříšky pro Popelku či snímky Anděl Páně 1 a 2.

V neposlední řadě připravilo O2 v prosinci pro zákazníky využívající balíček O2 TV M dva ochutnávkové kanály – Filmbox Premium a Nick Junior.

-stk-