Delmart roste, v plánu má přes deset nových poboček

čtvrtek, 17. ledna 2019, 13:00 Aktuality, Retail MediaGuru

Delmart otevírá dvě nové pobočky, v následujících dvou letech jich má v plánu přidat více než deset.

Zdroj: Delmart

Zdroj: Delmart

Pražská síť supermarketů Delmart rozšiřuje svou pobočkovou síť. Začátkem prosince otevřela novou pobočku na stanici metra Hradčanská, v nejbližších dnech přibude prodejna i se salaterií v OC Fénix na Vysočanské. V následujících dvou letech má majitel firmy Dušan Mrozek v plánu otevřít ještě přes desítku dalších lokalit.

Delmart, který se specializuje na výběr kvalitních potravin, má v současnosti po celém hlavním městě sedm poboček. „Na Praze 6 zatím kvalitní supermarket chyběl,“ říká k výběru lokality Hrandčanská Dušan Mrozek.

Zdroj: Delmart

Zdroj: Delmart

Zdroj: Delmart

Zdroj: Delmart

Zdroj: Delmart

Zdroj: Delmart

V současnosti má Delmart rozjednáno ještě 12 lokalit, mezi nimi například již zmíněný OC Fénix, dále Křižíkovou v Karlíně či OC Krakov v Bohnicích.

Pobočka v OC Fénix bude otevřena 21. ledna. Kromě supermarketu zde bude k dispozici i salaterie, kde si mohou lidé sestavit saláty či sendviče na míru. „S majitelem lokálně úspěšného obchodního centra jsme se dohodli, že vyzkoušíme první koncept salaterie vhodný i pro food courty nákupních center,“ dodává Dušan Mrozek s tím, že samotný supermarket bude mít rozlohu 100 m2.

Pod vlastní značkou vyrábí Delmart kromě běžných kvalitních potravin i chlazené jídlo s sebou, mimo jiné polévky, sendviče, těstoviny či saláty připravené z výběrových surovin, se sníženým obsahem soli, bez konzervantů a chemických látek.

Svůj sortiment společnost pravidelně obměňuje, nově do něj zařadila například čokolády značky Icam nebo Kim, uzeniny Bastides nebo savojské sýry Chabert – tvrdý Abundance a polotvrdý Gruyère.

Delmart se řadí se svým menším formátem prodejen a důrazem na kvalitní potraviny do kategorie prodejců, jako je Sklizeno či britský Marks & Spencer.

-stk-