Prima od února nasadí nové díly Máme rádi Česko

čtvrtek, 17. ledna 2019, 13:45 TV MediaGuru

Televize Prima počítá letos na jaře se soutěží Máme rádi Česko do pátečního prime-time.

Máme rádi Česko, foto: FTV Prima

Máme rádi Česko, foto: FTV Prima

Od pátku 8. února se do vysílání televize Prima vrátí nové díly soutěže Máme rádi Česko. Také novou řadu soutěže má moderovat Libor Bouček. V roli kapitánů soutěžících týmů se představí Jakub Prachař a Vojta Kotek, vyplývá z programových plánů televize na první únorový týden.

Soutěž Máme rádi Česko patří k pravidelným zábavním formátům televize Prima. V loňském roce ji vysílala od konce února do druhé poloviny května v nedělním prime-time. Pořad v průměru sledovalo necelých 0,5 mil. diváků starších 15 let (podíl 11 %). 

Prima tak na začátku února doplní své jarní programové schéma, které zatím staví v prime-timu především na seriálech Modrý kód a Krejzovi, na filmech či reprízách některých svých pořadů (Česko Slovensko má talent, Kapitán Exner). Vedle soutěže Máme rádi Česko míří do jarního vysílání Primy také nový detektivní seriál Černé vdovy. Vzniká jako adaptace finského seriálu Mustat Lesket. Hrají v něm mj. Jitka Čvančarová, Jana Plodková, Lucia Siposová, Boleslav Polívka nebo Filip Blažek. Ve vysílání Primy by se měl objevit v nedělním prime-time ještě v únoru.

-mav-