Baťa startuje první kampaň s Brzobohatými

pondělí, 4. března 2019, 13:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Baťa startuje nový komunikační koncept „Překvapivě Baťa“ s Taťánou a Ondřejem Gregor Brzobohatými.

Baťa spouští první kampaň s manželi Brzobohatými, zdroj: Baťa.

Baťa spouští první kampaň s manželi Brzobohatými, zdroj: Baťa.

Značka Baťa představuje nový komunikační koncept „Překvapivě Baťa“, jehož cílem je ukázat celou šíři nabídky za příznivé ceny. Tvářemi kampaně se stali manželé Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatí. První kampaň s nimi startuje 5. března.

„V rámci České republiky je jen pár brandů, které v sobě snoubí tradici, kvalitu a národní hrdost. Baťa je legendární česká značka, ve které se tohle skvěle protíná. Je to vůbec poprvé, kdy spojujeme obě naše jména s brandem. Díky tomu jde o velmi exkluzivní spojení.  A pro jakou jinou značku to udělat než právě pro Baťu? Stát se novou tváří této značky je čest i výzva zároveň. Rádi bychom značce pomohli vystoupit ze zaběhlých stereotypů a představili jejich nové kolekce jinak, než by kdo očekával,“ vysvětluje důvody ke spolupráci Taťána Gregor Brzobohatá.

Zdroj: Baťa

Zdroj: Baťa

Zdroj: Baťa

Zdroj: Baťa

Součástí celoroční komunikace jsou nejenom reklamní vizuály a televizní spoty, ve kterých obě tváře vystupují, ale i účast na nadcházejícím Baťa Fashion Weekendu, otevření nového flagship store na pražském Andělu, na Stylovém nočním nakupování a dalších eventech.

První kampaň s novými tvářemi odstartuje od 4. března v televizi a na internetu, kde ji bude provázet píseň „In Your Shoes“, kterou složil Ondřej Gregor Brzobohatý. „Na písni jsem spolupracoval s těmi nejlepšími muzikanty u nás. Kytary hrál Josef Štěpánek, baskytary Jan Jakubec a o vokály se brilantně postarala talentovaná zpěvačka Elis Mraz,“ vysvětluje hudební skladatel. Online verze spotu se skládá ze tří navazujících příběhů.

Kreativně je pod první kampaní podepsaná agentura Hullabaloo, která tento příběh adaptovala po vzoru indické verze. Produkci zajistila společnost Up&Up production. Režii zastoupil Štěpán FOK Vodrážka.

-stk-