Vydavatel Vogue CS učinil další změny v managementu

pondělí, 22. července 2019, 11:30 Tisk MediaGuru

Vydavatel tuzemské edice magazínu Vogue přistoupil k personální obměně ve vedení.

Zdroj: Vogue CS

Zdroj: Vogue CS

Ve vydavatelství tuzemské edice magazínu Vogue CS došlo k další personální změně v management firmy. Do vydavatelství V24 Media, které vydávání časopisu zajišťuje, nastoupila do manažerského týmu producentka Klara Beverly. Vydavatelství měl podle informací MediaGuru.cz zároveň opustit Pavel Chládek, který loni v říjnu přišel na pozici výkonného a finančního ředitele (CEO & CFO) V24 Media. Tehdy v zásadě nahradil spoluzakladatele tuzemské edice Vogue Fabrice Biunda a loni v prosinci se stal i druhým jednatelem společnosti

V letošním červnu byl Pavel Chládek z pozice jednatele odvolán. Jedinou jednatelkou V24 Media tak zůstává Michaela Seewald, majitelka firmy. Změny už byly zapsány i v obchodním rejstříku.

Na mediálním trhu se přitom rovněž spekuluje i o možném odchodu šéfredaktorky Andrey Běhounkové. V24 Media ale ponechala dotaz MediaGuru.cz ohledně možných personálních změn v redakci bez odpovědi.

V24 Media reagovala pouze na dotaz o perspektivě existence Vogue na českém trhu, kdy vyvrátila informace o tom, že by česká Vogue neměla na zdejším trhu vycházet. „Vogue CS bude na českém a slovenském trhu po mnoho dalších let a v současné době jsme nadšeni z připravovaných podzimních a zimních vydání pro rok 2019. To nejlepší teprve přijde,“ vzkázala asistentka vedení vydavatelství.

Majitelka a zakladatelka V24 Media Michaela Seewald hodnotila letos na jaře vstup Vogue CS na český trh jako úspěšný. Od Condé Nast International získala V24 Media licenci na vydávání Vogue CS na dobu deseti let. Prodané náklady časopisu se po prvním čísle, kterého se prodalo přes 30 tisíc kusů, ustálily podle dat ABC ČR na 16-17 tisících výtisků.

-mav-