Yemi, Šubert a Šemelák spojí manažery ve video konferenci

čtvrtek, 26. března 2020, 13:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

Yemi A. D. a zakladatelé Unicorn Attacks plánují společně se společností Deloitte livestream konferenci s předními představiteli českého byznysu.

Foto: Anti-Panic Session

Foto: Anti-Panic Session

Yemi A.D., který se jako multidisciplinární kreativec zabývá mimo jiné tzv. kreativním průmyslem, se spojil s Vítem Šubertem a Milanem Šemelákem z firmy Unicorn Attacks. Dali dohromady představitele českého byznysu, kteří se 2. dubna 2020 potkají na veřejné live stream konferenci s názvem Anti-panic Session, aby pomohly postiženým firmám najít nové byznys modely. Strategickým partnerem projektu je Deloitte.

Tomáš Salomon (Česká spořitelna), Tanja Vanio (ABB), Tomáš Havrluk (Alza), Radek Špicar (Svaz průmyslu a dopravy pro hospodářskou politiku), Taťána le Moigne (Google), Pavel Šiška (Deloitte), Petr Rokůsek (Nano Energies) nebo Tomáš Šebek (uLékaře.cz) mají na konferenci diskutovat, sdílet a dokazovat, že i v době krize lze budovat pozitivní leadership a neskládat zbraně.

Za účasti řady dalších předních českých manažerů se budou zabývat otázkami, jak se změní trh a byznys, jak řídit firmu v době krize a co je pro udržení byznysu klíčové. Připojit se ke sledování live streamu, který proběhne 2. dubna 2020 od 14 hod, může kdokoli zdarma.

„Nikdo neví, jak dlouhá evropská karanténa bude a jak závažné dopady na zdraví lidí a ekonomiku společností pocítíme, snažíme se zapojit ty nejlepší experty z oboru a pomoci nejen našim klientům zorientovat se a zavést potřebné změny. Společně s týmem Unicorn Attacks jsme přišli s myšlenkou uspořádat nový formát interaktivní konference, který dá prostor ukázat kreativní leadership, pozitivní příklady krizových řešení a diskuzi těch, kteří svou invencí ovlivňují vývoj businessu v ČR,“ popisuje Yemi A.D. (JAD Productions) základní kostru projektu.

Stream konference bude zájemcům dostupný zde. Mohou se zde registrovat a připojit a také se aktivně do programu zapojit hlasováním a sdílením svých zkušeností.

-mav-