Datart pokračuje novým spotem v kreativní lince Dopravart

čtvrtek, 28. ledna 2021, 16:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kreativa, kterou Datart představil v říjnu loňského roku, má pozitivní ohlasy a firma od února nasazuje nový reklamní spot v podobném duchu.

V novém spotu vystupuje s hercem i Yetti, zdroj: Datart

V novém spotu vystupuje s hercem i Yetti, zdroj: Datart

Datart, síť prodejen se spotřební elektronikou, představila novou kreativu v říjnu loňského roku a ta má podle všeho pozitivní ohlasy jak u veřejnosti, tak mezi odborníky. Výsledky průzkumu, který zajistila agentura Focus – Marketing & Social Research, ukazují nejvyšší hodnotu zaznamenání reklamy společnosti od roku 2005.

„Výsledky průzkumu vnímání reklamy ukázaly vůbec nejvyšší zaznamenání reklamy od roku 2005, kdy jsme tento ukazatel začali sledovat. Stejně tak nás těší, že si lidé pamatují jak konkrétní služby představené v reklamách, tak i jejich názvy Dopravart a Rychlart, které se velmi rychle ujaly a zákazníci je začínají používat i v běžné mluvě,“ říká Lenka Mastešová, marketingová ředitelka značky Datart.

Nový spot Datartu s Yettim

Od února proto elektro prodejce nasadí další spot, který pokračuje ve stejném duchu obrazově bohatých příběhů s vtipným představením služeb prodejce a výhod pro zákazníky. Roli mladíka, známého z předchozích reklam, doplňuje v novém spotu postava Yettiho, který při čekání na dopravce zamrznul v kusu ledu. Příběh má ukázat výhodu služeb značky, díky kterým si zákazník předem sám zvolí a dohodne termín doručení zboží domů.

Reklamní spoty jsou opět výsledkem spolupráce týmu agentury WMC Grey v čele s kreativním ředitelem Davidem Sudou a režiséra Martina Dudy s produkcí Punk Film. Novou reklamu mohou lidé vidět od února na televizních kanálech a dalších media formátech.

Datart má nový kreativní koncept příběhů z hor a galaxie

středa 30. září 2020

-zue-