Accor přivede do Česka značku hotelů Ibis Styles

pondělí, 24. ledna 2022, 12:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Mezinárodní hotelová skupina Accor rozšiřuje portfolio svých hotelů ve střední Evropě. V Česku otevře první hotel pod svou značkou Ibis Styles, a to v beskydském Rožnově pod Radhoštěm.

Vizualizace hotelu Ibis Style v Rožnově pod Radhoštěm, zdroj. Accer

Vizualizace hotelu Ibis Style v Rožnově pod Radhoštěm, zdroj. Accer

Mezinárodní hotelová skupina Accor rozšiřuje portfolio svých hotelů ve střední Evropě. Se společností JR Management – Hotel podepsala franšízovou smlouvu na rebranding stávajícího hotelu Relax v Rožnově pod Radhoštěm, který bude v prosinci 2023 otevřen pod značkou Ibis Styles

Jediný hotel značky Ibis Styles v Česku nabídne 88 pokojů, restauraci s venkovní terasou, kavárnu a bar, 4 konferenční sály s celkovou kapacitou 350 účastníků. Dále také fitness centrum, bazény a wellness centrum včetně sauny, masáží, vodoléčby či elektroléčby. Součástí hotelu jsou také sportovní zařízení jako tenisové kurty, bowling nebo minigolf. Díky svému zázemí se hotel zaměří také na firemní a kongresové potřeby.

Střední Evropa je pro společnost Accor jedním z důležitých trhů, na kterém v příštích letech přibude řada hotelů i značek v různých destinacích, uvedla v oficiálním oznámení.

-mav-