Voyo otvírá na Vltavě Voyo kino, Prima na střeše Paramount Max kino

pondělí, 20. června 2022, 10:30 Aktuality, TV , Aktualizováno MediaGuru

Voyo otevře od čtvrtka na Vltavě Voyo kino, filmy zde bude promítat do neděle. Od 30. června pak odstartuje pravidelné Paramount Max kino na střeše OC Černý Most.

Iveta, zdroj: Voyo, TV Nova

Iveta, zdroj: Voyo, TV Nova

Na hladině Vltavy v centru Prahy u Střeleckého ostrova se od čtvrtka 23. června do neděle 26. června otevře Voyo kino na vodě. Každý večer, vždy od 19:30, tu na pontonu umístěném kousek od ostrova, odstartuje projekce filmu, který budou diváci moci sledovat z lodiček, šlapadel nebo přímo z kraje Střeleckého ostrova.

Vstup na všechna promítání je zdarma. Lodičky a šlapadla si ale musí diváci půjčit za drobný poplatek. Voyo kino na vodě připravilo Voyo ve spolupráci s Óčko Promotion.

Filmy se budou promítat na obří LED obrazovce se třemi stranami, díky které je bude možné sledovat i z přilehlého Střeleckého ostrova a dalších míst. V plánu je i odpolední promítání zaměřené na nejmladší diváky, a to s tituly Psí poslání 2 a Paddington 2. Tyto projekce budou začínat vždy v 17:00.

Program Voyo kino na vodě

  • 23. 6. 19:30 Iveta
  • 24. 6. 19:30 Vlastníci
  • 25. 6. 17:00 Psí poslání 2
  • 25. 6. 19:30 Karel
  • 26. 6. 17:00 Paddington 2
  • 26. 6. 19:30 Palm Springs

Aktualizace ve čtvrtek 23.6. v 15:45: Projekce dvou dílů minisérie Iveta plánovaná na 23. června se z technických důvodů uskuteční místo vodní plochy poblíž Střeleckého ostrova pod Palackého mostem, ze strany Smíchovské náplavky.

Prima opět nabídne na střeše OC Paramount Max kino

Čtvrteční večery budou v průběhu celého léta na střeše Centra Černý Most zase patřit filmům v tradiční projekci Paramount Max kino letos startuje 30. června. Promítání letního kina, za kterým stojí kanály Paramount Network a Prima Max, i letos doplní stand-up vystoupení komiků známých z pořadu Comedy Club. Vstup na akci, kterou pořádá primácká agentura Solootions, bude jako vždy pro všechny diváky zdarma.

Na programu jsou snímky: SpongeBob v kalhotách: Film, Chyť mě, když to dokážeš, Chicago či Pulp Fiction. 

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

Ještě před startem snímku určeného dětským divákům 30. června bude od 15.00 probíhat v prostorách nákupního centra zábavný program spojený s filmem, a to pod hlavičkou značky Nickelodeon. Připraveny budou skákací hrady, možnosti stavění mega jengy či polštářového bigburgeru, tematické tetovačky, popcorn, a především maskoty z filmu, se kterými se budou moci vyfotit. Promítání filmu začne po setmění, tedy zhruba ve 21.00.

„Letní kino s netradiční atmosférou patří do portfolia našich eventů již od roku 2016 a každý rok nabízíme návštěvníkům něco nového – loni jsme doplnili promítání zahraničních snímků o stand-up vystoupení známých komiků, letos zase před prvním a speciálním dětským promítáním ke konci školního roku přineseme všem malým návštěvníkům bohatý zábavný program,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf agentury Solootions.

-mav-