Tarif O2 TV Zlatá na měsíc zdarma k novému set-top boxu

středa, 1. března 2023, 09:35 TV, Aktuality MediaGuru

Nejnovější verze set-top boxu od O2 TV nabízí vylepšené funkce i podsvícený ovladač. Díky systému AndroidTV je ovládání rychlejší a intuitivní.

Prostředí O2 TV s novým set-top boxem. Zdroj: O2 Czech Republic

Prostředí O2 TV s novým set-top boxem. Zdroj: O2 Czech Republic

V březnu dostanou zákazníci televizní služby O2 Czech Republic – jak noví, tak i stávající – při koupi nového O2 TV set-top boxu nejvyšší tarif O2 TV Zlatá na celý měsíc zdarma. „Chceme tak dát zákazníkům možnost ochutnat maximum dostupných pořadů a stanic, včetně možnosti zvolit si mezi přístupem do Voyo, kde mohou sledovat reality show Survivor nebo do HBO, které nabízí The Last Of Us,“ uvedla mluvčí Veronika Zachariášová.

Důvod přechodu na novou technologii je logický. „Současná platforma se dostala na hranici svých technických možností, a proto jsme již před časem začali vyvíjet řešení, které by rostoucí zájem o naše služby plně zajistilo. Řešení na cloudové infrastruktuře od dodavatele CETIN navíc zajistí i kontinuální vývoj pro budoucnost, a to nejen pro O2, ale celou skupinu PPF Telecom Group," konstatovala ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková.

-lukpol-