Notino si na média ve 14 zemích vybírá Publicis Groupe

středa, 29. března 2023, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mediální agenturou e-shopu Notino pro 14 evropských trhů se stala opět Publicis Groupe.

Zdroj: Publicis Groupe

Zdroj: Publicis Groupe

Notino, e-shop specializující se na prodej parfémů a kosmetiky, si ve výběrovém řízení na mediální agenturu pro 14 evropských trhů vybrala Publicis Groupe. Společnost tak prodlužuje kontrakt se svým stávajícím partnerem, se kterým spolupracuje již od roku 2018.

Komunikační skupina Publicis Groupe zajistí pro Notino mediální strategii zahrnující plánování i nákup mediálního prostoru v televizi a dalších offline a online kanálech. Ve spolupráci se svými lokálními pobočkami bude Publicis z Prahy řídit kampaně ve 14 zemích, mimo jiné v Česku, Polsku, Itálii, Rumunsku, Maďarsku, Řecku, Bulharsku a Chorvatsku. Klientský servis bude na straně agentury zajišťovat stávající konzultantský tým pod vedením Martina Požárka.

Nově Publicis klientovi připravuje technické řešení pro sdílení detailních informací o probíhajících kampaních, které má dále zvýšit efektivitu jeho reklamních investic. Na míru vytvořený dashboard bude obsahovat aktuální data o kampaních v jednotlivých zemích včetně následného reportingu. 

„Jsme evropskou jedničkou v prodeji beauty produktů a momentálně máme televizní kampaně ve 14 zemích Evropy. Je pro nás důležité spolupracovat s partnerem, který rozumí našim potřebám a pomáhá nám se neustále posouvat dopředu a zlepšovat naše kampaně. Publicis má pokročilé datové metriky, díky kterým můžeme být efektivnější a lépe cílit na zákazníky ve sledovaných zemích,“ uvedl Michal Žarnikov, Head of Marketing Specialists and Media, Notino.

-stk-