T-Mobile TV zařazuje do své nabídky Voyo

úterý, 28. března 2023, 13:20 TV, Aktuality MediaGuru

Společnost T-Mobile bude po O2 Czech Republic dalším operátorem, který svým zákazníkům zpřístupní online videotéku Voyo mediální skupiny Nova. T-Mobile implementuje od 28. března Voyo přímo do nabídky jako součást své televizní služby.

Minisérie Iveta. Zdroj: TV Nova

Minisérie Iveta. Zdroj: TV Nova

Základní verze Voyo bude zákazníkům T-Mobile TV aktivována postupně od 28. března. Každý zákazník bude o zpřístupnění služby informován e-mailem, SMS nebo upozorněním v rámci aplikace T-Mobile TV GO, ale také si může o zpřístupnění požádat sám v aplikaci Můj T-Mobile, prostřednictvím infolinky či na prodejnách T-Mobile.

Pro všechny diváky je připravena bezplatná zkušební verze na 14 dnů, což je dvojnásobná doba oproti standardní možnosti, kterou Voyo nabízí. V rámci této doby lze sledovat libovolné tituly bez omezení počtu přehrání – výjimku tvoří pouze prémiový obsah, tedy nabídka Voyo Originál a sport, ty se v této variantě nenabízí.

T-Mobile zároveň jako jediný poskytovatel digitální televize v ČR umožní zákazníkům sledovat Voyo bez poplatku i po uplynutí zkušební verze. Díky balíčku Voyo start totiž budou moci každých 30 dní sledovat pět titulů s výjimkou prémiového obsahu, tedy bez Voyo Originálů a sportu, bez nutnosti platit. Pro náročnější diváky je za 159 Kč měsíčně připravena Voyo plná verze. Ta jim zpřístupní neomezený počet itulů.

„Zařazení Voyo je jedním z dalších kroků, jimiž rozšiřujeme nabídku naší T-Mobile TV, jež si u zákazníků získává stále větší oblibu. Reagujeme na stále větší popularitu streamovacích platforem a přinášíme zákazníkům zábavu prostřednictvím jedné z nejoblíbenějších služeb na českém trhu. Jako velkou výhodu vidím i vzájemné propojení produktů, kdy přechody mezi aplikacemi jsou naprosto plynulé,“ uvedl Zdeněk Spurný, manažer televizních služeb.

Balíček Voyo start či Voyo plná verze lze současně využívat na pěti zařízeních. Souběžné sledování je pak možné na dvou zařízeních, a to prostřednictvím set-top boxů s operačním systémem Android TV, jako jsou Kaon a Skyworth, chytrých televizorů, telefonů, tabletů atd., vždy s nainstalovanou aplikací Voyo. Přejít z bezplatné na placenou verzi lze prostřednictvím mobilní aplikace, webové samoobsluhy, zákaznického centra, v aplikaci Voyo nebo ve značkových prodejnách T-Mobile.

-lukpol-