Air Bank a O2 prohlubují spolupráci, uvádí Unity

pondělí, 15. dubna 2024, 13:50 Aktuality, Marketing MediaGuru

Air Bank a O2 rozšiřují svou spolupráci. Výhody pro společné zákazníky nabídnou pod hlavičkou Unity. 

Air Bank a O2 nabídnou svým společným zákazníkům výhody pod hlavičkou Unity, zdroj: Air Bank / O2.

Air Bank a O2 nabídnou svým společným zákazníkům výhody pod hlavičkou Unity, zdroj: Air Bank / O2.

Společnosti Air Bank a O2, patřící do skupiny PPF, rozšiřují svou spolupráci. Společným zákazníkům nabídnou výhody pod hlavičkou Unity

„Každý z nás používá nějakou banku, připojuje se na internet a volá svým blízkým. Chceme, aby naši společní klienti cítili, že si jejich důvěry vážíme a díky tomu, že jsme součástí skupiny PPF, jim umíme nabídnout exkluzivní benefity a odměny, které by jinde nedostali,“ říká Michal Strcula, generální ředitel Air Bank.

„Už více než rok posíláme společným zákazníkům měsíční odměnu 300 korun zpět na účet. Teď k tomu nově v rámci Unity přidáváme další, ještě hodnotnější benefity a výhody – třeba 50palcovou televizi k nákupu telefonu. A to je teprve začátek,“ přibližuje generální ředitel O2 Jindřich Fremuth

K benefitům Unity patří od 15. dubna nejen zmíněných 300 korun každý měsíc za používání služeb Air Bank a O2 či televize Samsung zdarma k nákupu telefonu Samsung S24 od O2, ale i cestovní pojištění od Air Bank o 40 % levněji či ochranné sklíčko na smartphone i s nalepením za 99 Kč od O2. 

Nových výhod Unity mohou využívat noví i stávající společní zákazníci obou firem. Unity si mohou zapnout od 15. dubna v mobilní aplikaci My Air, od května i v aplikaci MojeO2. 

Benefity pro členy Unity se mohou průběžně obměňovat a také budou přibývat výhody i od nových partnerů ze skupiny PPF.

-stk-