Prima startuje třetí řadu ČS má talent

čtvrtek, 12. dubna 2012, 00:04 TV MediaGuru

TV Prima zahájila castingy na třetí řadu talentové reality show Česko Slovensko má talent. Zařadí ji do letošního podzimního schématu.

Na začátku května zahájí Prima casting pro třetí řadu talentové reality show Česko Slovensko má talent. Upoutávky na další řadu reality show, jejíž první dvě řady odvysílala v letech 2010  a 2011, už nasadila do vysílání. Stejně aktualizovala svůj faceboookový profil.

Prima family plánuje třetí řadu Česko Slovensko má talent odvysílat letos na podzim.

Castingy budou probíhat v osmi městech. Uzavřeny by měly být na začátku června. Prima už reality show ČS má talent (v originále Got Talent) odvysílala dvakrát. Loňská druhá řada byla přitom sledovanější než premiérové vysílání v roce 2010. Výsledky úvodního ročníku byly ovlivněny konkurenčním soubojem s pořadem Talentmánie, který proti ČS má talent postavila konkurenční Nova.

Stejně jako předešlé dva díly, také třetí řadu uvede Prima v partnerství se slovenskou TV Joj. Licenci na její vysílání v Česku a na Slovensku získaly od společnosti FreeMantle Media. Dovednostní reality show Got Talent se poprvé vysílala v roce 2007 ve Velké Británii a během krátké doby několika měsíců expandovala do téměř 30 zemí.

-mav-