Podzimním hitem TV Prima má být seriál Obchoďák

čtvrtek, 02. srpna 2012, 10:51 TV MediaGuru

Prima představila svůj podzimní program: nový seriál Obchoďák bude vysílat v pondělí a ve středu. Cesty domů přesune na úterý a čtvrtek.

Nový seriál Obchoďák, který Prima natáčí v prostředí reálného obchodního centra v pražských Arkádách, má být její hlavní podzimní novinkou. Prima o novém seriálu v hlavní roli s Terezou Kostkovou mluví jako o největší investici do vlastní tvorby v historii Primy a věří, že díky němu pozlobí konkurenci.  „Věříme, že Obchoďák nám pomůže rozdíl mezi námi a konkurencí smazat,“ zmínil programový ředitel Primy Petr Vladyka.

Prima family ho do vysílání nasadí v pondělí a ve středu od 20:00. Přesune proto svůj vlajkový seriál Cesty domů na úterý a čtvrtek, čímž se střetne s konkurenčním seriálem TV Nova Ordinace v růžové zahradě.  Půjde už o pátou řadu seriálu Cesty domů, který patří k nejsledovanějším pořadům televize vůbec.

Další z nových seriálů, který Prima na podzim nabídne, bude příběh ze školního prostředí Základka. Má jít o komediální příběh z prostředí základní školy, ve kterém ztvárnil roli ředitele školy Bob Klepl. Vysílat jej bude v pondělí po skončení Obchoďáku.

Vedle seriálů představí Prima family i novou talk show Zrcadlo tvého života s Jiřinou Bohdalovou s podtitulem „Hvězdná setkání po letech“. Jiřina Bohdalová si do pořadu bude zvát hosty z řad známých osobností. Pořad bude nasazen do vysílání v pátek.

Pokračovat budou i další díly pořadu Jiřího Krampola Nikdo není dokonalý, Partička, Show Jana Krause a lifestylový Top star magazín.

Formát reality show vyplní na Prima family premiérové díly pořadu Prostřeno, vysílaného každý všední den od 18:00, ale Prima také plánuje na podzim pokračovat s odvozeným pořadem VIP Prostřeno!, jehož premiérové díly chce na podzim uvést.

Do pátečního vysílání budou také zařazeny nové díly kuchařského pořadu se Zdeňkem Pohlreichem Ano, šéfe. Vaření se bude věnovat i nová podvečerní nedělní show Když vaří táta s Martinem Polačkem.

Jak už dříve Prima oznámila, do podzimního vysílání nasadí i novou řadu talentové reality show  Česko Slovensko má talent. Moderátorem pořadu bude opět Jakub Prachař, v roli porotkyně opět vystoupí Lucie Bílá. Ve vysílání se reality show objeví vždy v neděli od 20:00.

Vysílací schéma Prima family, pondělí-pátek, podzim 2012

Vysílací schéma Prima family, víkend, podzim 2012

Vysílací schéma Prima Cool, podzim 2012

Vysílací schéma Prima Love, podzim 2012

Hlavní podzimní novinky Prima family

seriál Obchoďák

 

seriál Základka

talk show Zrcadlo tvého života

kuchařská show Když vaří táta

a publicistický pořad Reportéři na vaší straně...zatím nebyl blíže představen

Nové řady už dříve vysílaných pořadů

Cesty domů

Partička

kuchařská show Ano, šéfe

reality show Česko Slovensko má talent

Prostřeno! a VIP Prostřeno!

..a dále: Nikdo není dokonalý, Show Jana Krause

-mav-