Roman Bradáč pomáhá televizi Barrandov

středa, 21. listopadu 2012, 14:34 Lidé, TV MediaGuru

Podle neoficiálních informací je Roman Bradáč externím spolupracovníkem TV Barrandov.

Pro čtvrtou nejsledovanější tuzemskou televizní stanici pracuje podle informací MediaGuru.cz Roman Bradáč, bývalý ředitel zpravodajského kanálu ČT24. Podle našich informací probíhá spolupráce TV Barrandov a Romana Bradáče na externí bázi, a to v podobě konzultantských služeb. Bradáč by tak neměl být interním zaměstnancem televize.

„Co se týče pana Bradáče, mohu sdělit jen to, že není zaměstnancem TV Barrandov,“ uvedla na náš dotaz bez bližších podrobností tisková mluvčí TV Barrandov Martina Slavíková.

Externí spolupráce Bradáče s TV Barrandov může podle našich informací souviset s přípravou nového zpravodajského pořadu, který chce televize uvést od ledna. Ani tuto skutečnost však TV Barrandov blíže nekomentovala. „Nové vysílací schéma, které začne platit od nového roku, zatím komentovat nechceme, protože stále nemáme úplně definitivní verzi,“ reagovala mluvčí TV Barrandov.

Bradáč je tak dalším bývalým zástupcem managementu České televize, který pro TV Barrandov pracuje. V pozici generálního ředitele TV Barrandov je bývalý obchodní ředitel ČT Robert Kvapil a v pozici výkonného ředitele pro provoz Radek Žádník, dřívější šéf programových okruhů ČT.

Roman Bradáč

-mav-