Týdeník MarketingSalesMedia od Empresy už má logo

středa, 27. března 2013, 08:21 Tisk MediaGuru

Nový marketingový magazín, který připravuje Empresa Media, přihlásil k registraci své logo.

Nový týdeník MarketingSalesMedia, který připravuje společnost Empresa Media, si už u Úřadu průmyslového vlastnictví požádal o registraci svého loga. Dominuje mu slovo "marketing" v černém provedení, méně výrazná jsou pak v červeném pojmy "sales" a ve světle šedé "media".

Jak vydavatelství Empresa Media v pondělí oznámilo, nový titul připravuje bývalý šéfredaktor oborového týdeníku Marketing & Media Daniel Köppl. Týdeník se chce zaměřit zejména na lidi, kteří ve firmách zodpovídají za marketing a prodeje. „Výzkumy v poslední době jasně ukazují, že pozornost vedení firem se obrací od klasického marketingu k obchodním oddělením a oddělením na pomezí marketingu a obchodu. Přesně na tento trend novým titulem reagujeme," uvedl šéf projektu Daniel Köppl.

Na novém titulu vydavatelství Empresa Media, která má blízko k mediální agentuře Médea a TV Barrandov, se budou podílet i další dřívější zaměstnanci vydavatelství Economia, kteří stáli u zrodu týdeníku Marketing & Media. První číslo chce Empresa představit na přelomu dubna a května.

Empresa už na tiskovém trhu vydává týdeníky Týden, Instinkt a Sedmička a tituly pro děti a mládež (Popcorn, Top dívky, Animáček). V segmentu B2B titulů se ale dosud nepohybovala.

-mav-