Letní schéma skupiny Nova má další novinky

pondělí, 10. června 2013, 08:25 TV MediaGuru

Vedle Doktorů z Počátků a licenční show bude Nova přes léto vysílat i prázdninovou podobu magazínu Víkend a přijde i s premiérami zahraničních seriálů.

Nova chystá další nový pořad pro své letní vysílání. Kromě už ohlášeného seriálu Doktoři z Počátků a zábavní show s Evou Holubovou Sígři ve výslužbě, nabídne i přes léto premiérové díly magazínu Víkend, a to pod názvem Víkendové prázdniny. Nova přes léto Víkend obvykle nevysílá, letos ale klade na letní schéma vyšší prioritu než v uplynulých letech.

Prázdninový Víkend se nebude vysílat ze studia. Průvodcem budou reportéři, kteří se vydají do zajímavých míst.

Kromě toho plánuje Nova přijít s několika premiérami zahraničních seriálů, jakými jsou Kriminálka Miami, Doktor House, Mentalista nebo Námořní vyšetřovací služba.

Nova che také znovu nabídnout pořady vlastní tvorby – Kriminálku Anděl, sitcom Helena a Comeback a nejúspěšnější díly Výměny manželek. Na obrazovky se vrátí v létě i první díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 1, která vyplná podvečerní vysílání.

Programové letní schéma vypadá následovně: v úterý a ve čtvrtek seriál Doktoři z Počátlů, v pondělí a ve středu Kriminálka Anděl, čtvrtek od 21:25 Sígři ve výslužbě, pátek od 20:20 Helena. Víkendové prázdniny půjdou v úterý od 21:30.  

-mav-