TipTV po dvou měsících ukončila vysílání

pondělí, 01. července 2013, 11:05 TV MediaGuru

Inzertní televize TipTV, jež se zaměřovala na propagaci firem a jejich výrobků, ukončila po dvou měsících pozemní televizní vysílání.

Inzertní televize TipTV po zhruba dvou měsících ukončila pozemní televizní vysílání. Upozornil na to dnes server Digizone.cz, televize o konci vysílání stručně informuje na internetových stránkách. Jeden ze zakladatelů televize Radek Pažout nechtěl rozhodnutí pro ČTK komentovat s odkazem na chystané tiskové prohlášení.

Televize TipTV se zaměřovala na propagaci firem a jejich výrobků. Vedle toho vysílala kontaktní pořady jako například Vědmy radí, které měly být doplňkovým formátem umožňujícím dodržovat časy pravidelných pořadů.

Celoplošný program byl součástí třetího pozemního multiplexu provozovatele Czech Digital Group. Podle serveru Digizone mohl půl roku vysílat v rámci takzvaného pilotního provozu za výrazně nižší ceny.

Tuzemská pozemní síť se v poslední době rozrostla o několik programů zaměřených na nejrůznější formy propagace firem či zboží. Vedle TipTV to jsou například Active TV a Inzert TV.