Lidl zahájí kampaň na podporu francouzských vín

pátek, 04. října 2013, 00:41 Reklama MediaGuru

Francouzskými víny opět provází Marek Vašut. Přidá se k němu Paulus, na Slovensku Ihnačák.

Společnost Lidl již počtvrté přichází s „Týdnem francouzských vín“. Od 7. října ve svých prodejnách nabídne šest desítek francouzských vín, která se na českém trhu neobjevují často.

Oproti předešlým „týdnům“ se počet vín zdvojnásobil. „Naši nabídku francouzských vín stále rozšiřujeme. Některá vína dokonce nově zařazujeme do stálého sortimentu,“ uvedla Jitka Vrbová, tisková mluvčí společnosti Lidl.

„Týden francouzských vín“ podpoří od soboty 5. října nadlinková kampaň, jejíž tváří se opět stal Marek Vašut. Kampaň poběží v televizi, rádiu, tisku, outdooru, na internetu a sociálních sítích, doplní ji propagace na pobočkách. Ústřední myšlenkou kampaně je, že dobré víno nejlépe chutná s dobrým jídlem.

Pro televizi jsou připraveny dva spoty. V České republice se k Marku Vašutovi připojí český šéfkuchař Roman Paulus, na Slovensku šéfkuchař Marcel Ihnačák, tedy tváře dlouhodobé komunikačního konceptu Lidlu, který byl představen v druhé polovině září. Český spot se natáčel ve Francouzské restauraci Obecního domu a před branami Francouzského velvyslanectví v Praze. Slovenský spot, který byl nasazen již tento týden, se natáčel v hotelu Carlton.

Podle Michala Farníka, jednatele společnosti, hodlá Lidl s vinařskými týdny pokračovat i v budoucnu. Počítá s tím, že v nabídce budou i jiná než francouzská vína.

-kch-