Dotyk uvedl další z nových titulů, měsíčník o bydlení

čtvrtek, 13. listopadu 2014, 07:40 Internet & Mobil MediaGuru

Vydavatelství Tablet Media zahájilo ve středu večer vydávání měsíčníku Dotyk Styl Bydlení.

Společnost Tablet Media pokračuje s uváděním nových tabletových titulů. Ve středu večer přišla s dalším titulem – měsíčníkem Dotyk Styl Bydlení. Tematicky se zaměřuje na oblast architektury, designu a vybavení domů, bytů i kanceláří. Články nabídnou rovněž virtuální prohlídky, videa a fotogalerie. Titul je zdarma ke stažení v App Storu a v Google Play.

Měsíčník připravuje Marie Lucová, která v uplynulých šestnácti letech pracovala v týdeníku Ekonom a nyní spolupracuje s měsíčníkem Moderní řízení, Lidovými novinami a týdeníkem Dotyk.

Dotyk Styl Bydlení je v řadě již třetím titulem vydavatelství, a to vedle společenského týdeníku Dotyk a nedávno uvedeného měsíčníku Dotyk Styl Royal, který se zaměřuje na život moderní šlechty, přináší informace o královských rodinách z celého světa a významných událostech v jejich životech či potomcích šlechticů v České republice. Měsíčník připravuje autorka blogu o královských rodech Michaela Ducháčková.

Od 24. listopadu přibude do portfolia Tablet Media ještě byznysový týdeník Dotyk Byznys. Další nový titul plánuje Tablet Media na začátek roku 2015. Jeho zaměření ještě neprozrazuje.

Bydleni_Dotyk

Dotyk Styl Bydleni_JaponskeZahrady

DotykStylBydleni_Zidle

-kch-