Nova postaví proti startu seriálu Primy českou komedii

úterý, 13. ledna 2015, 16:17 TV MediaGuru

Českou komedií Ženy v pokušení bude Nova čelit prvnímu dílu seriálu Všechny moje lásky.

Českou filmovou komedii Ženy v pokušení nasadí televize Nova v neděli 25. ledna v hlavním vysílacím čase. Vyplývá to z programového přehledu. Komedie se tak postaví novému seriálu televize Prima Všechny moje lásky, který startuje právě v neděli 25. ledna od 20:15.

Nova upravila svůj původní program, původně na neděli 25. ledna plánovala snímek Perfect Days. České komedie mají na Nově podle našich informací pokračovat v nedělním prime-time i v průběhu února. Alespoň v prvních týdnech vysílání nového seriálu Primy tak vytvoří protinabídku, se kterou se Nova bude snažit eliminovat start konkurenční novinky.

Nova už dříve ohlásila, že pro letošní jarní vysílání počítá na neděli večer s novým seriálem Policie Modrava. Ten ale odstartuje později než seriál televize Prima Všechny moje lásky. Přesné datum startu Policie Modrava zatím není známé.

Prima svůj nový nedělní seriál, ve kterém hlavní roli ztvární Veronika Žilková, masivně podporuje v médiích. Rodinný seriál sleduje příběh ženy, kterou osud připravil o manžela. V jarním schématu Primy novinka doplní seriály Cesty domů (vrací se od 19. ledna) Svatby v Benátkách (vrací se v únoru).

-mav-