Televize Prima natáčí nový seriál Opilý kuře

pátek, 04. prosince 2015, 10:14 TV MediaGuru

Prima připravuje do vysílání nový seriál v hlavní roli s Janem Dolanským a Jakubem Prachařem.

Televize Prima natáčí nový seriál s názvem Opilý kuře. V hlavní roli se představí Jan Dolanský a Jakub Prachař. Seriál se odehrává v gastronomickém prostředí. Diváky zavede do pěti prostředí, která jsou metaforou pěti přístupů k životu. Prima zatím neuvedla, kdy jej do vysílání zařadí. Pravděpodobně se tak stane v novém roce.

„Opilým kuřetem chceme navázat na naši úspěšnou seriálovou tvorbu. I tentokrát nabídneme divákům zajímavé prostředí, zábavu a celou plejádu špičkových herců. V tomto případě sázíme také na gastronomii, která je s Primou spjatá již dlouhou dobu. Pomyslnou nadstavbou seriálu je právě vaření,“ řekl generální ředitel FTV Prima Marek Singer.

V seriálu dále vystoupí Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová či Linda Rybová.

V souladu s novým projektem Primy jsou i nové identy, které diváci uvidí na obrazovkách od neděle 6. 12. a které představují nový seriál Opilý kuře a jeho dva hlavní protagonisty. Koncept vznikl in house pod vedením kreativního ředitele Michala Paciny.

Opily Kure- ident (3) Opily Kure- ident (2) Opily Kure- ident (1) Opily Kure- ident (4)

Děj seriálu Opilý kuře

Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž ze své minulosti v podobě pobytu ve vězení a také nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že hospoda je ruina, navíc se musí vypořádat s konkurencí.

-mav-