Nova chystá reality show typu Trosečníka

čtvrtek, 07. dubna 2016, 08:00 TV MediaGuru

Casting na další reality show vyhlašuje televize Nova, tentokrát se zaměří na dobrodružství.

Další casting na novou reality show vypisuje televize Nova. Po kuchařské MasterChef vyzývá diváky, aby se přihlásili do castingu na "dobrodružnou show". Může jít o reality show typu Trosečník (v originále Survivor), ve které soutěžící musí zvládnout přežít za ztížených podmínek na vybraném ostrově. Nova inzeruje, že na vítěze této "dobrodružné reality show" čeká 2,5 mil. korun.

Soutěžící budou vysazeni na izolovaném filipínském ostrově, kde se budou potýkat se soupeři, tropickou džunglí, nedostatkem potravy, vyčerpáním a se svojí psychikou. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, odkázáni pouze sami na sebe.

Aktuálně jde tak o přípravu další reality show do vysílání TV Nova. Jak už jsme informovali minulý týden, Nova v jarním vysílání nabízí reality show Chcete být milionářem?, Tvoje tvář má známý hlas a v podvečerním vysílání Co nato Češi? Nové castingy pak spustila na kuchařskou MasterChef Česko a právě na dobrodružnou reality show.

Stejně jako v případě reality MasterChef postupuje Nova i v případě dobrodružné show shodně se svou sesterskou televizí Markíza. Ta už casting na reality show, ve které si mají soutěžící "sáhnout na dno svých sil", vypsala na konci loňského roku a pořad rovněž začala připravovat do vysílání. Termíny nasazení zatím známy nejsou.

-mav-